Χρόνος εκτέλεσης
15′
Χρόνος Ψησίματος
30′
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
Μέτρια
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε τα ντοματίνια σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, για περίπου 15-20 λεπτά.
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την σάλτσα να σιγομαγειρευτεί για 12-15 λεπτά μέχρι να δέσει. Στα τελευταία 5 λεπτά προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και τα ψημένα ντοματίνια και ανακατεύουμε απαλά.
- Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
- Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από την φωτιά.
- Σερβίρουμε τα ζυμαρικά αμέσως πασπαλίζοντάς τα με ψιλοκομμένο βασιλικό.
Σχολιάστε